Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVE STO JE NAROD GLUPLJI I PRIMITIVNIJI MASOVNIJI JE ODZIV NA IZBORIMA.. IZGLEDA DA IRAN PREDNJACI U TOME, JER OVI NISI NI SVJESNI DA AJTOLAH NA MINDERU ODLUCJE O SVEMU, NARAVNO SA SVOJIM DEMOKRATSKIM SAVJETNICIMA-UL-UL-ULULEMOM...OPROSTITE, NESTO MI SE STUCA...
Upeoredimo samo ovakav izlazak sa izlaskom recimo glasanja kod nas! Smijesno! Ljudi su pokazali da su prisutni i da odlucuju, nisu pasivni, ko mi!
Ma dobio je vec, ima 70%
za zapad bi najbolje bilo da ovaj idiot odranije pobjedi.. em iran bi se sporije razvijao em to bi dovelo do novog rata [sta rata, rasturanja irana bombama sa 1000 km daljine] sto odgovara vojnom lobiju/industriji u usa ..
sretno Muhammede Ahmede i Nedzade