Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro Urednici po cemu ova vijest je toliko vazna osim sto se radi o drzavi Iran??? Dragi urednici treba vas i vase familije na isti ovakav nacin tretirati jer ste vi i ljudi slicni vama pogan koja sirite mrznju.
Samo to ne važi samo za Islam i muslimane. Nego i za marksizam i komuniste, za Novi zavjet i Papinu crkvu, čak i za ono što Obama priča i ono što Obama radi.
iako je na snazi serijatski zakon, desavaju se i ubistva i silovanja.
\'\'U pravu si, nema se šta prigovoriti Islamu. Samo muslimanima. \'\' muslimanima DA, i to puno toga !
U pravu si, nema se šta prigovoriti Islamu. Samo muslimanima.
\'\'\'gdje je baš žena u iranu bičevana ili kamenovana zato što je silovana.\'\'\' imaš neke dokaze, ( daj neki link ili takvo što ) ili je to rezultat i plod tvoje mržnje i amoniziteta prema Iranu jer se ne želi pokloniti pred judeo-kršćanskom kolonizatorskom najezdom !? nigdje se silovana žena po šerijatsko propisu ne kažnjava! to je besmislica,i judeo-krstaška podvala, laž i notorna gluppost ! a i kako bi bila kažnjavana za nešto što nije kriva ! toj se ženi pruža pomoć i utjeha a počinitelj kao što vidimo strogo sankcioniše a ne nagrađuje se kao na krstaškom zapadu nekakvim uslovnim kaznama koje će mu pružati još šansi za činjenje istih dijela....nemate vi jarči moj, ništa islamu prigovoriti ! možte samo tonuti u vlastita govnna,u kojima se gušite a koja su rezultat vaše oholosti, arogancije, umišljenosti životinjskog primitivizma, raznih ideologija i nap.rdiideologija u kojima lutate zbunjeno i tapkate u mraku !
upravo to, bravo. ne bi bilo prvi put, samo što kod našeg čovjeka pamćenje traje ili jako kratko, ili je selektivno. u zadnjih pola godine samo na o v o m portalu su bile tri ili četiri ovakve vijesti, gdje je baš žena u iranu bičevana ili kamenovana zato što je silovana. a i za svjedoke si upravu. generalno, život im je užasan, policija za moralni nadzor ima apsolutno sva prava i odgovara jedino direktno predsjedniku, ne ministru unutrašnjih poslova. imam puno prijatelja iranaca koji su pobjegli na zapad poslije homeinijevog dolaska na vlast - prvo ih je progonio reza pahlavi i notorni SAVAK, pa su se ponadali kad je homeini došao iz pariza da će biti bolje, kad ispade da pod pahlavijem nisu morali bjezati, pod ovim jesu, i još su sretni što su uspjeli (većinom preko iraka, mada neki i preko afganistana)
U Iranu vješaju samo sunite i opoziciju. Vrlo često nevino optužene.
GLUPP SI KO BALAVA K.A.R.I.N.A...
tako i treba a ne kao u demokratskoj slobodarskoj americi gdje se osudi na 2 godine uvjetno a u.b.i.j.a se na elekt. stolici samo ako je u pitanju crnac ! i to vrlo često nevino optužen i osuđen !
OK ... problem je jedino u tome sto je njegova zrtva najvjerovatnije bicevana zato sto je \"bila s muskarcem nasamo\" ... Zanima me kako li je jadna uspjela dokazati silovanje bez dva svjedoka
ko voli nek izvoli