Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se sve radi da se opravda "napad na Rajhstag"... i Adolf je bio spojiv sa demokratijom svojevremeno....
Poznato je da pravi terorizam dolazi od Amerike,Izraela i Četnika,i da Islam nema nikakve veze sa napadima na tornjeve,i ne mogu da vjerujem da još uvijek ima šupljih glava pa da nisu saznali pravu istinu.Koristite malo internet u drugacije svrhe osim sto lazete i pljujete po muslimanima.
onaj Franjo I će biti ista ubleha ko i Obama živi bili pa vidjeli
Njima je još i dobrom,sjetite se onih scena kako ljudi skaču sa tornjeva blizanaca u Njujorku kada su ostali zarobljeni na gornjim spratovima. Ovi teroristi su krivi zbog toga.
ovi islamski teroristi ce se morati malo strpiti prije nego zarade Sehadet ! a sto se strajka gladju tice, jos nijedan nije umro niti ce, sve su ovo samo sitni islamisticki folovi ...