Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko hin ye.be kad uvode rokovr trajanja na hrani.
Bio u Spaniji, i vidio da takav c.i.g.a.n.l.u.k nij vidjen nadaleko. Bagra nista ne radi, pusaca je 70%, temperemant im je ko k.i.t.@
gledao sam nedavno doumentarac o \"protoku\" i putevima hrane u supermarketima i koliko se iste baci svakoga dana u razvijenim zemljama...da se sje**es ...na drugom dijelu svijeta mali kinezi isl. cupaju dijelove racunara i vade toksicne da bi prodali za par dolara za tu istu HRANU! fuj.
Kamo srece da je Bosna \"ciganska zemlja\" kao Spanija!Zemlja jeste trenutno u krizi,ali poznato je sta je to uzrokovalo i zasto....Dali slucajno u Spaniju godisnje dolazi 60miliona turista? Izgradjeno je preko 14 hiljada km. autoputeva,Dakle, najvise u Evropi,pa time i vise od Njemacke(12hilj)O umjetnosti, sportu,klimi i prirodnim bogatstvima,ljepotama Barselone,Sevilje, Madrida,Salamanke,Valensie,Granade....ne treba komentarisati.Dakle Stipe,malo razmisli, ako si u mogucnosti,pa \"prikaci\" komentar!
obij katanac, uzmi hranu!
Hajd sad i vi budalaši ... smrdi ovaj srdi onaj ... Dobro .. ljudi ne peru guzicu, pa se to od vrućine uščuje ... ne treba sad ljudima piti krv zbog toga ... Nije lijepo .. Oni će na 35% napravit revoluciju ... mi na 50% šutimo ko ovčice .... Vjerovatno smo svjesni da bolje i ne možemo ! A ovi su prije 1-2 godine furali se ko kraljevi ... Ma MESI će da igra u FCS za 200 Eura platu !!!! :) :)
vako treba i kod nas. b,a,g,r,a svo smece razbaca okolo rovindzajuci.
Spanija druga ciganska zemlja poslije Grcke ,sinoc slusam vijesti bjeze Svabe ne zele na Grcko more kazu to su ortodoksi koji ne vole da rade neljubazni i smrde ...!
hahaha... glupan!
hahha srbi