Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u BiH je jedna dinastija pala,biće domino efekat i na ove druge dvije za 4 godine
Dovoljno je da pogledaš koliko milijardi dolara imaju i da ti se sve zgadi, jer znaš da do tog novca nisu došli ni uz minimalan rad i napor. Gomila leziljebovića, ubica, zločinaca i perverznjaka. To treba istrijebiti do zadnjeg!
Norveska se 1905. god. nije odvojila od Danske, vec od Svedske. Ali, da je tada svedski kralj Oscar II znao da u Sjevernom moru ima nafte, nikada im ne bi dao da se odvoje od Svedske. Inace, prvu naftu je u Sjevernom moru 1978 god. otkrio jedan iracki geoleog, jer u to vrijeme norvezani nisu imali vise od 5 geologa.
Pogrešno ne postoji x dinastija, postoje samo gmazovi koji vladaju ljudima još od srednjeg vijeka, ali su oni iste verste i nemaju sa ljudima zapravo ništa. Ps. Google kome pripada Bleckrock a kome pripada Vangarde
Kod nas Dodik i Čović dinastije vladaju RS-om odnosno FBiH
U biti većina su države koje su se odmetle od autoriteta pape. Sjever Europe, poneki kompromis i to je to. Sad koliko su monarhije osim titularno. Uglavnom, radi se o ozbiljnim državama, parlamentima, visokom standardu itd. Svaki naš seljobo-političar ima ovlasti veće od navedenih monarha i prihode i imetke, proporcionalno izumu.
Sve demokratski svijet
Znamo da ovdje vlada dinastija Smit-Covic uz sluge Niksic i Konkovic.
Monarhije se pokušavaju vratiti u citavom svijetu i to se mora sasijeci u korijenu sve vlade su umislilebdansu vlasnici naroda
Boli me rinaka za dinastije, sve ih treba javno pogubiti.
Pogrešna karta. Fali Republika Kosovo.
Kamo puste sreće da nikad Tito i komunizam na nelegalan način ne dođoše na vlast i da smo ostali Kraljevina Jugoslavija. Danas bi bili među vodećim zemljama u Evropi.
To je jedna demokratska tradicija. Želim reći da je doista čast i prilika biti ovdje, osjetiti taj ambijent i duboko vjerujem da će kralj Charles III, za vrijeme svoga kraljevanja, doći u BiH jer je već do sada pokazao da je prijatelj naše zemlje", navela je....... nasa predsjednica kaze da je demokracija ovo
Hahahaha da se primjetiti da je mogli bi se reci u najmanju ruku nepismena. Monarhija demokratija hahaha
E cuj demoktratska tradicija,hahhahahhahahhahahhahahha. Isto sto ublehase zovu influencerima
Oni ce svi da budu jedno kraljevstvo i ovo sto se plavi ce se crveniti
Sto bosna nije cevena?