Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da, karindjalo je 200 likova i jos je brutalno tukli a ona jos ziva... ma hajde ...
NIJE TO BONA NISTA SRPKINJE SU BILE 512 GODINA U PORNICU PA SE NE ZALE
A MOŽE I PO BRNJICU ! BA!!
muhamedinci,prljava,zagorjela,nazadna,ratnohuskacka vjera.I jos se pitaju zasto im ne daju drzavu u evropi.Spremiti avione,kamione,vozove,brodove i sve mrs u pustinju odakle su i dosli.
Dodji u Bosnu,draga zeno,da vidis kako Bosanke hodaju ulicom i srecu serviansko-vlaske ubice i silovatelje, monstrume koji su im muzeve ubili a njih silovali!I niko nista!Niti zene smiju progovoriti niti ih sud goni!!
nije cudo sto se u srbiji najbolje prodaju aranzmani za egipat. i to vecinom idu mame i kcerke dok tate ostaju na poslu.
VIDI IM FACA... SVAKOM PO JEDNU BURKU ! BA !
kasnite malo ovo je bilo prije mjesec ako nema i vise...
americka propaganda
e neka je, nek si poletila medju masu da imas exclusive izvjestaj
´poslije hitlerovih konc logora serviansko-hrvatsko divljastvo je daleko najgore u europi. Ima li vece i primitivnije stoke na planeti od serviana-chobana?Ima mozda u Ruandi?Mozda?
Velika je kazna Svevišnjeg !
kakva divljina i u egiptu a i na forumu prave zivotinje primitivizam zatucanost ono sto se desava na istoku i sto je redovna pojava tamo, to se vise nigdje u svijetu ne desava
vi ste samo jedna mala k.a.r.i.n.a st akazes na to seljacino
vidis kako joj je godio osuneceni, ode odmah na novo odrediste :)