Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ili tačnije izmedju vijernika i ateista
šta se bune kad je vrhovni sud oduzeo skoro sve predsjedničke ovlasti čim je mursi izabran - čovjek hoće da bude ono za šta je i izabran. skularistička podvalačina!
Samo se vi hamasajte i hezbulisite,to vam je vrhunac,zato ce vas EU na celu sa Hrvatskom i Srbijom ograditi u 24 % !!!!!!!!!!!!
Kako saznajemo iz dobro obaviještenih izvora, na sastanku u Peći između izraelske i srpske strane izražena je zabrinutost zbog sve tijesnijih veza između Hamasa BiH i Hezbulaha Sandžaka, te je razgovarano o poduzimanju preventivnih mjera kako bi se zadržao mir u regionu.
Ovo cemo isto gledati za 10-ak godina u Gu.znom Cr.ijevu !! Vjernici protiv ljudi !!
nema kompromisa sa sekularističkom nevjerničkom krmadi, sa njima treba oštro i žestoko, počistiti krmad kao što rade mudžahidi u Siriji koji čiste Siriju od Bašarovih krmadi !
koji im je k.u.r.a.c vise, samo da im je divljat, musliman sam, al stvarno ovi arapski geni su poremeceni, jedni odu na pijacu i raznesu sto neduznih ljudi, jedni trose milijarde na gluposti, ovi samo protestvuju, ma daj ba ...
ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ SERIJAT POBJEDJUJE ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ i mi cemo u Bosni, insall.ah , jednog dana
Islamista ne znaći po automatizmu da je i vjernik. Može biti i kriminalac kojem Vjera služi kao paravan za pljačku i otimačinu. Imamo i ovdje takvih vjernika na izvoz......lopatom ih kupiti.
ma šta uho trebo mu je organ odjseć, nezahvalnici jedni, konačno poslije tolko Mubarakove tiranije imaju dobrog i ispravnog vladara oni izrodi pjani i zalizani se žale da je faraon ili šta ti ja znam već. to je zapad napravio da kopti, golobradi derpeši i ostala banda izadje na demonstracije
BUDI BOŠNJAK I VRATI SE PRADIJEDOVSKOJ VIJERI I ŽIVI U RAHATLUKU UZ ŠERIJAT
\"sukob između Mursijavih pristaša i protivnika.\" Što petljate ba sa ovom konstrukcijom???? Nazovite stvari pravim imenom: \"sukob između Islamista i Sekularista\". Uštedićete ovako i na prostoru na serveru.
nije zvaka za seljaka pa tako ni demokratija
Postoji i drugi, još čudniji misaoni obrat u Hegelovoj argumentaciji: u egipatskoj religioznoj umjetnosti svijest se usrdno nastoji izraziti, ali to izražavanje ne uspijeva i ostaje jaz između unutarnjeg bitka i njegova izvanjskog izraza, koji je puka \"nebitna čahura\", \"pokrivač onog unutarnjega\".96 Kako bi to unutarnje ustrajalo u svojem neuspjelom izrazu, sam taj jaz između unutarnjega i njegove neprimjerene čahure mora se misaono upisati u izvanjsku objektivnu realnost pod krinkom izvanjskog objekta u kojemu unutarnje stječe neposrednu egzistenciju - a to je unutarnje u prvom redu die einfache Finsternis, das Unbewegte, der schwarze formlose Stein.97 (Ta se nova verzija teme \"duh je kost\" dakako anakronistički odnosi na Crni kamen u Kaabi, u Meki, taman i bezobličan meteorit koji je Islam uzdignuo u sveti objekt.) Analna asocijacija ovdje je potpuno opravdana: neposredna pojava Unutarnjeg je bezoblično govno.