Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Globalizacija je i kretanje ljudi a ne samo roba. Ako ne prihvatate emigrante u svoje zemlje oni bi trebali bojkotovati vaše proizvode.
Gdje je arapska elita da pomogne braci? Saudi primili 7 izbjeglica, emirati nista, Katar isto nista. Fuj i kad kazu mi muslimani moramo se uzajamno pomagati. Nista od toga moji sirijici, nego put pod noge i trazite selameta u krsraskoj Evropi i USA.
Šta mislite narode, jesmo li mi iz BiH sigurni od ovakve sudbine: da ponovo spakujemo malo jada u bušnu najlon kesu,uzmemo deku pod ruku i bjež kud te noge nose ??? Dakle???
aaa odkud ti ne plaži vako rano ? da nisi ispo iz oklopnog vozila ?
klixsovača čista ko bebina suza što bi rekla Cvijanovićka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
'britanija odlucila da ne ucestvuje' a u stvari ni oni ih ne zele. Kako je to samo lijepo formulisano za neke zemlje.
i oni su ljudi. Neka se svi lagano udruze i pomognu da se smjeste!
niko ne bjezi iz svoje zemlje zato sto mu je dobro nego zato sto te je veliko zlo natjeralo.....i onda trazis spas negdje drugo..........gdje se prema tebi ponasaju kao da si zivotinja...........gdje ide ovaj svijet???
ako cemo tako.......jucer se nikada vratiti nece
125000 socijalnih slucajeva koje moras hraniti i osigurati a tek kad oni vide kako u uredjenim drzavama funkcionise socijala tek onda nece htjeti kile nego ce guzovace uzimati pare isto kao sto i nasi rade i dan danas... Odredjeni broj ce baviti lopovlukom ili nekim drugim kriminalom itd... Sve u svemu samo problemi...
Bas tako,a najgore je sto svi oni,ukljucujuci i nase,iskljucivo glasaju na izborima za one od kojih bjeze.Nevjerovatna je to pogan!
Imigranti kako ruzna rijec, kao da se ne radi o ljudima koji se bore za zivu glavu :(
Pa sve su to vaše kolonije, nekad ste im pokrali sve a sad im izazivate rat u zemljama pa ih fino primite i hranite, šteta što je Amerika daleko, tamo bi ih sve trebalo poslati