Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kod nas sve poskupljuje i svi šute. Struja +47,4%
protesti u grčkoj traju neprestano više od godinu dana! ljudi se bune jer državno vlasništvo treba da se privatizuje... a sarkozi je i ove godine u davosu rekao: merkel i ja nikada nećemo okrenuti leđa euru toga budite svi svjesni! uglavnom, grčka neće propasti, dok god je u eurozoni pitanje je samo kako će njemačka (zemlja sa najviše stanovnika u raji) to sve dalje finansirati, kad na red dođu portugal, španija, irska... ali euro propasti neće! nikad!
Vidite li agendu Međunarodnog monetarnog fonda (btw MMF i Svjetska banka su svjetski samo na papiru, radi se ustvari o američkom fondu i banci)? Natjeraju državu da počne prodavati svoja nacionalna dobra, dovedu je pred bankrot, \"pomažu\" joj finansijskim injekcijama koje trebaju zaslužiti prodajom preostale državne imovine zapadnjačkoj eliti. \"Jedna od mjera je i prodaja državne imovine u vrijednosti od 50 milijardi eura, između ostalog i državne energetske tvrtke PPC. \"
Pozdrav grčkoj braći. Nacionalizujte sve.
Kasno je sad !
A mogu zapoceti i rat sa nekim, ili u bankrot. Lijencine i neradnici, sverceri i lazovi, nisu zasluzili nista lijepog. Za sve zlo sto si ga napravio okolo stigla te je kazna. Steta sto su EU.