Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na redaljku bili sa njom
Ova zena je opasna.
Ženu bije i mariše, Kemi oko izvadi
i onda se neko pita šta je radio s monikom
we know
predsjednicka utrka..........dirty dancing
a, kad su se Monica i on igrali sa onom cigarom...dobro je i prošao, šta je koja šamarčina i to majušne ženske rukice..Mrs President, samo tuči ko god ne sluša hahahahaha
Džaba sva emancipacija žena kad je nasilje u porodici nad muškarcima još uvijek rašireno. Oduvjek su u porodici muškarci bilki žrtve ženske huje i bijesa. Muški su divlji i agresivni kad se napiju, ali žene su nasilne uvijek. Potlačenost muškog roda kroz istoriju u moderno vrijeme pretvorilo se u robovanje ženskim prohtjevima i fizičko zlostavljanje muškaraca ako ne udovolje ženskim željama. Strašne stvari trpi muški rod, ne samo u krugu porodice, nego i na radnom mjestu, i društvu. Uvijek izloženi ogovaranjima i žrtve ženskih spletki i podvala, muški rod mora reći DOSTA !
lewinsky na haparatima :)