Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
It was not neccesary to do it. There are more helps to the Irak\'s people will be bring new sistem of goverment election. Look to - http://technology-of-future.narod.ru/
Proglašavam ovo \"NAJHRABRIJIM NOVINARSKIM KOMENTAROM\" na konferenciji za štampu. Molim da se pokrene glasanje o \'najhrabrijem novinarskom komentaru\'
ON NIJE JUNAK VEC OBICNA PICKA STO ON NIJE GADZAO SADAMA HUSEINA VEC JE TRAZIJO DA MU BUSH DODZE I DONESE DEMOKRACIJU U IRAK.SADA KADA JE DOBIJO DEMOKRACIJU HOCE SADAMA NAZAD ! TAKO JE I KOD NAS ISTI KURAC NEVALJA TITO NEVALJA ALIJA NEVALJA NAM NIKO VEC AMERIKANCI.
koji debili.. sloboda izrazavanja... serem im se na izrazavanje... treba ga optuzit za pokusaj atentata i strijeljat na trgu u bagdadu ispo je cool al sad je red da plati cijenu koju svaki mangup plati kad tad... :-)
Konacno da neko uradi ono sto citav svijet zeli. Steta sto ga nije pogodio. Iraqi sadeky (prijatelju) cestitam :)
ODMAH OSLOBODITI OVOGA NAJVECEG JUNAKA U ISTORIJI COVJECANSTVA NEKA TE BOG CUVA I TVOJU FAMILIJU