Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako neki kršćanin može podržavari narod odnosno pokret koji gazi i urinira po cijelom svijetu. Svi vide kuda ovo vodi. Kršćani će doći na red kad tad. Ima da budu ugnjetavani od strane cionista.
Vidi se da Izrael prkosi svjetskim silama,jer im oni u tome pomažu.
pobiju preko 30.000 civila niko se ne pocese, ubiju 2 njihova drzavljanina odmah reaguju. Cist dokaz da nikoga nije briga za druge. tuga
izraelu samo vratiti istom mjerom ubijanjem gdje god da su njegovi sljedbenici.
Dobit ćeš i ti po nosu. Ovo je sistem u kome Cionisti rade šta hoće, ubijaju koliko hoće, ne poštuje niti jedno pravilo i rezoluciju, kontrolišu banke i medije a svijet je u okovima ovog sistema.
Izrael je davno zasluzio bombardovanje
bas tako.