Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte ljudi budite ozbiljni pa Turci ne znaju proizvesti kvalitetan avionski motor.
Nevjerojatno, u jednom članku propadaju jer im inflacija ni jaja više ne dozvoljava prodavati po normalnim cijenama i odoše u sirotinju a po drugom imaju svoje automobile, avione.. Zaludiše običan narod ovim PR i katastrofičnim člancima. Najbolje nama u Bosni. Ništa od toga nemamo. Ni auta ni aviona.
U Turskoj nema sta se ne proizvodi Njemacka je mnoge fabrike u Tursku preselila npr.vecina kamiona i autobusa MAN Mercedes proizvode se u Turskoj
Bespilotni avioni , ratna mornarica , dronovi i sve domaća proizvodnja a Novalić htjeo da uništi našu namjensku industriju , 🗣
Eh evo prilike da “braca Turci” pomognu Bosnjake, F-16 ide u penziju povlacenje totalno, nek nam ih poklone nek nasi plate obuku i taman.
Za vrijeme Demirela vake stvari se nisu pravile u Turskoj. Jos kad be imali lubenice da ih okrenu na chifute
"vrlo uskoro"
Lagano turska ide gore. Sta vam brko radi.
Kurdima je najbolje u Turskoj. Sad ova kurdska partija to treba ukinuti, to su ideoloske budale.