Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli ga uhapsio Polat Alemdar?
Ovaj je radio za Iskendera. Vremena se mijenjaju kako reče babo Omer. Nikome se više ne pravdamo, sada nek se oni prilagođavaju nama.
pa ja to G ne izgovaram nego ga pisem ;) cuj cuj ozonske rupe? a 3ce naj razvijenija ekonomija svijeta ne proizvodi izduvne gasove? ps a oces reci da si ti dobro informisan? pa jesi al od nekog nazadnog glasila \'bjelaske partije\'. crni sinko ne lozi se. pa turska ekonomija se razvija vec 70 godina, pa nisu tajkuni poput familije Koc i Sabanci poceli razvijati svoj biznis juce kad je ovaj halilcic s brcicima doso na vlast, nego jos u vrijeme ataturka. i sta ti to znaci sto je ekonomija u usponu, to jos ne znaci da obicnom covjeku tece med i mlijeko, eto ti Kina, valjda jedna od naj jacih industrija u razvoja, pa se ja poremse na tu tamo vlast i taj sistem, u kini radnici imaju prava taman ko u ranom kapitalizmu, radni dan od 12 sati, zivot u rupi i plata bjedna...i ne lozi se na kaure i hurce palce, zalibo me za tvoje fore iz srednjeg vijeka kaure i ilahij i kaside, idi ba pucaj po ambasdama ako ti je lose u zivotu.
samo da te podsjestim Šabane da su Turci jedna od tri zemlje u svijetu sa najvećim porastom ekonomije zadnjih godina i to dok je Tajib Erdoan (izgovara se Erdoan a ne ErdoGan, to G sa kvačicom se ne čita ) na vlasti i partija AKP ! malo se informiši prije nego počneš bljuvati svoju mržnju po islamu i muslimanima optužujući ih i za ozonske rupe, iako su kauri najvećikrivci za te rupe pa tkao i za svo sranje koje iz toga proizilazi .....
E Sabane jedan, da nije bilo babe Kemice i prozapadnog nacina razmisljanja, turske ne bi vise ni bilo na mapi, da nije modernizovo vojsku i donjeo novi duh, drugaciji od onog srednjovjekovnog, pregazili bi ih Grci 1922 kod Ankare ko plitak potok. a poslje toga zemlja ojacala ekonomski, prihvatila zapadnjacke tekovine i vrijednosti...ali eto isto ko i kod nas, razni zaostali religijozni sabani izasli iz pecina i sisli sa grana, zamotali se u marame i preuzeli vlast, sa onim trgovackim putnikom Tajipom Erdoganom. puknu ce ako nastave u tom pravcu ko guma, bi ce ko i ostale zaostale islamske drzvavice, a zao mi, dobar su narod i zahebanti...
objesiti odmah kemalističko sekularističko govnno ! AKP partija sada vlada Turskom i došao je kraj kemalističko-sekularističkim krmadima ! islamom do ponosa džihadom do pobjede ! jumhuriyetu turkiyye el-islamiye !
koji je taj E.rdogan pakash to turska jos nije vidila; kako on na finjaka uvodi relgiju u tu drzavu koja je bila regularno sekularna, tito dragi. a ovo sve montirani procesi, jadni moji progresivni Turke, jos malo ce hodat sa marama i dimijama i ko nece.
yugo, pises gluposti
bosnjaci nisu nastali 93. i tvoji i moji preci su se zvali bosnjacima, samo sto ti i slicni tebi necete da vidite dalje od nosa, to je problem
PA JA NISAM UPOZNAT DA STE SVOJE VLADARE I IMALI... NA STRANU STO STE POSTALI BOSNJACI 1993 AL I PRE TOGA POTYRCENI SRBI I HRVATI OD KOJIH STE NASTALI NISTA DRUGO NISU RADILI....NEGO SE DODVORAVALI STRANIM OKUPATORIMA...TOLIKO DA STE I VERU I ROD ZABORAVILI!
Otkrise me opet! Prokleti Polat Alemdar, vidjet ce on svoje kad ja udarim insulin!
pogledajte majski prevrat u srbiji 1903. http://sh.wikipedia.org/wiki/Majski_prevrat kada je grupa srbskih ofocira olicena kasnije u organizaciju crna ruka, izvela prevrat i napad na kraljevski dvor kralja alexandra obrenovica pritom ubivsi i izmasakriravsi leseve kralja alexandra i kraljice drage zar nema tu ocigledne slicnosti sa libijcima i gadafijem ili turcima srbi doista imaju dosta slicnosti sa istocnjackim narodima, za razliku od njhi mi bosnjaci nismo nijednog naseg vladara ubili ili masakrirali kao srbi svoje ubili su kneza lazara, karadjordja,pa su mihajla obrenovica, alxeandra obrenovica, pa su stambolica i na kraju djindjica, dakle a sto se tice serbistana on je samo sumadije od dunava do preseva i od drine do timoca dakle nista vise nije serbsko i djavo dolazi po svoje polako gube dio po dio sto su zulumom zauzimali tudju zemlju polako alisigurno serbia ostat ce samo pomoravlje ono sto je oduvijek bila
Murate Čestitam ,otkrio si da neznaš istoriju ,a pokazao si i zašto ,zato što gledaš HTV , moraš da čitaš knjige , da se oslobodiš mržnje , kritički da prilaziš istoriji i stvarnosti ,nemoj da ti pune glavu glupostima , svi smo mi SRBI samo tri različite vjere i iz dolina različitih RIjeka ,planina , eno na Kosovu ima NAcija GORANCI . nisu oni Srbi iako isto pričamo ,to su Goranci ,ne Crno gorci ,nego GORANCI , žive u Gori i Goranci ,sada im vi objasnite da su u stvari iz doline BOSNE i Bošnjaci .
kao što se vidi iz filma ispod u zajednicu sa Kraljevinom Srbijom ulazi DRŽAVA SHS (SRBA) i nastaje Kraljevina SHS (Propagandni film pominje BIH , a izostavlja SRBA ) 3 000 000 Srba je bilo van te Kraljevine SRBIJE i oni su ušli u JUgoslaviju i oni hoće da ostanu u Jugoslaviji . TAko da se sav prostor Hrvatske ,slovenije ,BIH i VOjvodine u stvari država Slovenaca ,Hrvata i SRBA . NA tom prostori je bilo i ima 3 000 000 Srba i oni treba da imaju svoju državu ,a to je RS , vojvodina i uskoro RSK . A SVI SMO MI SRBI .
Murate nevezano što ti nemaš veze . Neznam koliko je svrsishodno da ti pojašnjavam stvari ,pošto antisrpski propagandni (očigledno ) video ne govori o periodu posle odlaska Turaka ,već Austrougara . U Austrougarskoj se taj prostor od 1848 do 1862 zvao SRPSKA VOJVODINA i TAMIŠKI BANAT . Da ne govorimo o Srpskoj Despotovini na tom prostoru ,nemoj ti da brineš za Srbe ,seve što imamo smo 10 puta platili . Šta je čudno ,ako se taj prostor ujedinjuje sa Kraljevinom SRBIJOM , Čudno je da SRPSKA autonomijaod Austrougarske , postoji kao Srpska autonomija od SRBIJE , to je nelogično ,kao što su nelogične granice Hrvatske ,koje su u stvari ocrtali Mletački pomorski topovi i Turska pješadija , a sa Srbima i Hrvatima ,one nemaju ništa , njih su povampirili komunisti .
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-16436743
Nažalost ljudi ne znaju istoriju, pa ne znaju da vojska čuva Tursku od tvrdolinijaških islamista i bori se za sekularnu državu. E sad što ni autor teksta nema veze sa životom, pa je generalu dodao epitet desničar i Isl.amista, e to je posebna priča