Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel Šivanu šta bilo???
Da su kojim slucajem srbijanski borbeni avioni bombardovali polozaje siptara na kosovu, veceras bi bio bombardovan beograd. ovako posto je turska druga po broju vojnika u nato-u mogu da bombraduju kog i kad hoce i ako hoce. demokratija burazeri demokratija
Zasto NATO ne intervenis..A, da...NIJE NIKO PLATIO....CCCCC
Ja se \"divim\" tvojoj inteligenciji.Jesi li ikada znao da postoji idiot ? Ako nisi idi psihiću i reći će ti da si to upravo ti !
Da sam srbljo ili rvatić (a hvala Bogu nisam) ja bih sada umirao od straha. Eto ih !!!
Kurdi vole nas Bosnjake vise nego turci to upamtite, Kurdima trebaju da vrate drzavu a ne rascjepili je na 4 djela samo da se nebi vise nikad mogla sastavit.. Znamo svi sto , zato sto imaju naftu..
Mrze li Kurdi Bosnjake posto su Bosnjaci potomci Turaka?
Kurdistan do Tokija!!! KKKK kudi koji kurdi kurdaju :P
BAL;IJE NAP;USITE SE KAR;INE
Bravo za Kurde!
poslat cemo im m.a.t.e.r. tvoju,da imaju sta turci pod belegiju,ali ja mislim da ti nece m.a.t.e.r.i smetati ionako je navikla
mislim da je za ubistva turskih vojnika kriv komadant Botan ali nema veze botane uskoro ce ti Shivan legenda doci glave haha
ja ne znam kako ovi naši istocni susjedi mogu podrzavati kurde,kad imaju isti slucaj sa kosovom...ili pak mastaju da ih Turska ponovo oslobodi na jos jedan period od 500 godina :D:D:D Turkiye imparatorluk (empire)
Sta sam drugo mog\'o ocekivati, nemozes naci opravdanje za svoje neobrazovanosti, pa mislis da mozes psovkama da se izvuces...nemo\'re tako jaro.
Hoces da ti ja malo m.a.m.e j.e.b.e.m aa rodjace ??
Napad na Siriju ili Srbiju?
Udri kurdske teroriste da ni jedan ne prezivi samo udri