Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
invazija turaka na prostor druge drzave. zar ne treba sad te trupe bombardovati jer su ugrozize kopneni prostor druge drzave?
Wolfix kada vec pametujes , daj nesto koristo napisi jebla te Turska vise , Rusija je tu na poziv predsjednika i vlade Sirije , koliko god vama bila muka DA on je jos zakoniti predsjednik Sirije uz kojega je stala i vojska te drzave
Mislis Ruske i Americke baze treba bombardovat
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nedaj Boze , da BiH ima naftu.Toliko o turskom i svakom drugom prijateljstvu.
Prokletstvo! Ovi turci su poput turaka.
Bravo Sulejmane jos da se vratis ovim djikanima
yebe li jos ko koga vise po tom bliskom istoku. Ovo vise nemos pofatat, majke mi.
Otvara se nova ruta za naftu ovih maloumnika, rusi su im onu zatvorili
Ušli su sjedeći, izaći će u vrećama.
Aaa kakvo navijanje, jedni se kunu u sultana, drugi u pravoslavnog cara, to se vrijeđa, to se jebu majke, to se prijeti pokoljima, paljenjem, vode se diskusije ko je koga kad i gdje, hahahahah kakav narod ovo garant neko posmatra sa strane i dokumentuje, kao slučaj kolektivnog psihičkog poremećaja, tipa šizofrenija.
Opet Adolf Erdogan počinje sa okupacijom. Ovako je i njegov imjenjak Hitler počeo II rat sa Austrijom, Češkom itd. Živio nezavisni Kurdistan i Kurdska Radnička partija.
SVE JE TO TURSKO NASE MUSLIMANSKO SULTANSKOOOOOOO
Američki nosač aviona USS Hari S. Truman uplovio je jutros u Brački kanal i usidrio se oko dva kilometra od splitske Gradske luke. Dolazak ovog nosača sa oko 5500 članova posade u Splitj . Crnogorski makro angažovao je grupu oko 40 “dama noći” iz Srbije i Crne Gore koje će biti na raspolaganju vojnicima.
Budala (bosnjan) ostaje budala (bosnjan)
Pocetak kraja turske ....
Drz se ti cetnickih portala da svi budu rahat.Nemoze se od vas dzikana ni u halu rahat.
Ovo mozemo tumaciti,kao da su Americke kopnene trupe usle u Irak,cisto malo Putin da se spusti na zemlju
sandzaklija je chetnik musliman eeeee
Svi se zezaju jel treba bombardovati Tursku vojsku, a vi zaboravili da je sarajevom prije godinu marsirala oklopnjaci V.Britanije u centru Sarajeva..!! Sta cemo s tim?
Spiljavi Rusi ga puse
Nesto se ne mogu sjetiti da je Sadam zvao Americke snage da ga posjete ...
turci smecari ciganski, krenuli da zastite malo konvoje nafte koje kupuju od isil-a...pu mamu im odvratnu smrdljivu treba ovo pobit sve, cist cin agresije uci na teritoriju druge drzave bez dozvole. smrt tucima ciganima otpadu islamskog svijeta