Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje su bili ovi turca kad su nas klali cetnici.. mamu li vam yebem...
wtf ,sto bi se oni mjesali sta imaju turci s nama
U Turskoj, gdje bi bili?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Turske snage za protivvazdušnu odbranu oborile su danas sirijski vojni avion u sjevernom pograničnom regionu na sjeverozapadu Turske, saopštila je sirijska Opservatorija za ljudska prava." Kako moze Sirijski vojni avion biti na svjerozapadu Turske kad Turska granici sa Sirijom na jugu. I u svemu tome navode da se avion onda srusio na teritoriju Sirije.......... Toliko o vijestima
Pobunjenici nikad nece zauzeti Siriju dok je Irana, Rusije i Kine
@lajla Oko moje nemoj se sikirat', tu sam ja da te zastitim...
kada bi nato uveo zabranu letenja iznad sirije(kao nekad u bih), pobunjenici bi dobili rat u roku od tri mjeseca(s obzirom nabrojčanu nadmoć i moral). ne navijam, procjenjujem.
Moze vama biti krivo koliko god hocete, ali Turci su nasa braca i da nije Erdogana vidjeli bi balije kako bi se situacija razvijala u Bosni. A ako ode Erdogan sa vlasti, isti dan cete to osjetiti. Cim zagusti, Erdogan pozove srbe i hrvate na raport. Al balija je glup, primitivan i iskompleksiran da to prizna i prihvati. A za vrijeme rata su u Turskoj na vLasti bile turske balije, evropljani, analni alpinisti zapadu i svemu sto se protivi Islamu. Tako da nisu marili za patnju muslimana u Bosni.
Ovo nije slučajno. Ako vi ćete vi (Rusi) uzet pola ukrajine, mi ćemo cijelu Sirije. Očekujmo skoru intervenciju u Siriji.
a avion vjerovatno nije bio na turskoj strani, već Turci po naređenju Amerike, prcaju Sirijce.
ovaj avion je ispaljivao nenavođene rakete, ono je njihov trag. a neki kvazi-novinar je to protumačio kao pogodak u avion. sve se fino vidi na slici. ili ova slika nema veze s ovim člankom...
Turci su Bošnjacima "braća" isto kao Rusi Srbima. Ko se bude previše uzdaou to "bratstvo", ima da bude donji (postoji još jedan narodni izraz, ali je malkice vulgaran, a mi smo svi fini :-)) ). U se i u svoje kljuse. Sve je uvijek bilo i bit će goli interes.
Zbog sitnica će rat izbiti.
podrzavam, rusi avione
To je taj demokrata, hazreti Erdogan s.a.w.s
pa naravno ,eno asad demokrata zestoki hahah
Ima reciomo i ova vijest: BEJRUT - Sirijski avion danas je oboren u severnom regionu Sirije kod granice sa Turskom, gde se pobunjenici bore protiv snaga sirijskog predsednika Bašara Asada, saopštili su aktivisti i regionalni mediji. Znači: na teritoriju Sirije, a ne Turske. Sad je samo pitanje gdje je istina, al je svi naslućujemo.
Turci po nalogu velikog brata podržavaju islamističke teroriste. Gube teritorij pod kontrolom na zemlji, pa im turski teroristi pomažu.
@lajla ljubavi u pravu si... moja greska sorry...
Braća,braća,nema šta xd
to braco turci