Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
priznajte genocid pa normalizirajte odnose.
armenci su poubijali 5 00 000 civila po narudzbi rusije i poslije toga su ih turci napali.......a rusija koja je bila obecala pomoc jermenima prije napada na turke to nisu uradili! rusija je ovdje igrala jako licemjernu ali proovokantnu poliiku, armenija bi trebala tuzit rusiju a ne tursku! i nije bilo masakra civila armenijaca, turci su branili svoj narod od armenijeske vojske poslije svih masakra turskih civila, samo je protjerala armenijske civile iz turske koji su pobjegli u siriju, danasnju siriju, liban,irak, a mnogobrojni su ostali i u tursku! mora de je neki srbin jeremic piso jermensku istoriju isto ko sto su pisali srpsku! isto ko sto pise dobrica cosic;:) inoformisi se pa onda pisi pero kratko pero!
pa hajd ti turchine (usput mi se nashipu kuurchine) reci kako je ispravno nazvati sustavno ubijanje preko milion jermena?! ovi nasi domachi turci araluchu da je nad njima izvrsen genocid a nesto preko 60 hiljada ih je , sto pobijeno, sto umrlo sto nestalo (i danas uzivaju negdje kao izbjeglice na zapadu)