Ahmet Davutoglu
0
"Turska želi miran Balkan"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bujrum braco Turci...ako ce nam biti bolje nakon sto upetljate prste, bujrum...a kome se ne svidja....pa uvjek ima rjesenje...da ne mozgamo previse o nekim modernijim, mislim da je ona opcija sa nabijanjem na kolac sasvim solidna.
Doce nama Tito jedog dana opet, pa vi Turci necete ubadati nos u Balkan opet.
ZNATE LI DA JE ABDULAH GUL,LIK KOJI JE SETAO MOSTAROM OZENIO SVOJU SESTRU OD UJAKA.BEZ BLAMA.USTVARI TO JE DOZVOLJENO PO SHERIJATU, SA TAKVIM SE BOSNJE DICE,KAKAV ZAPAD,KAKVI POGLEDI UPRTI U EVROPU,ONI BI SUTRA SVI TAKO...HVALA BOG DA IMA U BOSNU SAMO U FILDZANU. ETO STA ZELE BOSNJICE.DA ZENE SESTRE I RODJAKE,DA IM IQ BUDE NA VISINI BRACE IM U JEMENU I BAHREINU.
sta vam je staseU i niciCet sestr.i vam ga nabI,jem sve vas je Muratova kurC.ina napravila tako da... mojne demantovat!
tornjaj se tamo i vidi sta ti kurdi rade, mali pacove, samo pujdas ove nase poture...a ne das para, tako ste ih prevarili i namamili onda kad ste im prananu na.guzili!!!
Molim procitati \"Sjeme unistenja\". Ima se sta za nauciti.
@huh hebali su te, hebace te pa. I da si cacu pitas da i ti azijatske krvi nemas! @sirokobrj.. Hehe, vas niko ni u BH nizasta nepita, zato suuus!!! Turska do Minhena 2040
Od.je.bite, Turci, a neka odhebu i pot.uri.ce!!! Ne treba nam vaša pomoć, vi ste 500 godina dokazivali ko ste i šta ste, st.oko jedna azijatska...
Cuj lideri obrazovani a nas radmanovic Genocidni alkis.
siroki brizeg - ti si ko.njina
A mi zelimo da Turska ima sto vise problema.