Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo sta je obajvio ISIL ( BiH je dio siroke koalicije protiv ISILa): "-Ako možete da ubijete nevjerujućeg Amerikanca ili Evropljanina, posebno pakosnog i prljavog Francuza, ili Australijanca ili Kanađanina...uključujući državljane zemalja koje su ušle u koaliciju protiv Islamske države, onda oslonjeni na Alaha, ubijte ga - navodi se u pozivu".
amerikanci mislili da ce se kurdi boriti za njihove interese a ovi preko grane
"Neki demonstranti su pokusali otici u Siriju kako bi se borili za ID":Na kliksu su pogupili vanjskopolitgicke niti.Nije ni cudo kad je Turska da juce podrzavala i ,ISIL; i al Nusra Front i ,FSA; i Al-Qaidu.Samo im je legalno izabrana vlast bila trn u oku.
"Turska je počela zatvarati većinu granica sa Sirijom" "Neki demonstranti su pokušali otići u Siriju kako bi se borili za Islamsku državu... Većina izbjeglica je iz Kobane, grad koieg bi uskoro mogli preuzeti militanti." - Sva sreća pa mi niste jedino sredstvo informisanja...
Turskoj ce se razbit o glavu sto je dozvolila ISILu da potisne Kurde. Turcima je odgovaralo da ISIL razbije Kurde u komade da cak pocini i genocid ...ali ce brzo uvidjeti da su Kurdi humanitarna udruga naspram ISILa.
"Neki demonstranti su pokušali otići u Siriju kako bi se borili za Islamsku državu, te su ih sigurnosne snage Turske morale spriječiti, javlja BBC" NIJE ZA ISLAMSKU DRZAVU NOVINARI,NEGO PROTIV TE TZV, I.D. AL ZATO TURCI REDOVNO OTVARAJU GRANICU BRADONJAMA IZ CIJELE EVROPE DA SE IDU BORIT U I.D. PROTIV ASSADA
ouuu... ovoliko raje nema kod nas u premier ligi za cijelu sezonu :)