Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad bi Turci ponovo došli na Balkan ja bih vrlo rado po našem svetom starosrpskom običaju dao svoje kćerku prvom turkom bojniku koji bi prolazio kroz moju selendru...tako bih oživio naš starosrpki običaj čašćenja protivnika u pobjedničkom ratu kao što je kneginja MIlica častila Bajazida svojom Oliverom a na nagovor našeg sveštenstva...tako bih i ja ljubeći mošnje našeg rastka Nemanjića zvanog sveti Sava dao svu svoju žensku čeljad za potrebe turskog bataljona..
pliva patka pliva guska smrdija ce biti turska
@Nedim Ti si sa Pala zar ne? :)
popusite TURCIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
prdoslavni pakaši su fin i herojski narod, uspjeli su 100 000 ljudi pobit - u nedostatku milovanja njihovih zena krenuli u silovanja, a o grckoj invaziji na Egej i turska sela i ponasanju bi se mogle raspredati price o herojstvu i
Sta ba oricate glupani? Tambura,genocidasu jedan,zacepi labrnju. Turci bi zgazili Izrael da izbije rat medju njima. I ja isto jedva cekam :)
Turci su genocidan narod šta su samo radili Kurdima a da ne govorimo koliko su zla nanijeli na našim prostorima.