Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teško je opravdati ove akcije nad nedužnim kurdskim narodom a genocidne namjere prikriti.
Turska je potpuno u pravu. Hapsi kurde i pali isilovce. Ostavite Turke na miru
600?? Zasto ne i 60.000 kada je ocigledno da su krivi sto su Kurdi
Ja podrzavam stvaranje svjetskog hilafeta i ujedinjenje svih islamskih zemalja umme
Arapska Liga bi u svakom slučaju trebala da napravi neki jači savez, nešto kao Middle Eastern EU, ali prvo se moraju otarasiti ovih manijaka iz ISIL-a da bi mogli započeti takvo ujedinjenje.
GENOCIDNA TVOREVINA TURSKA VRSI AGRESIJU NA GRADJANE ISLAMSKE DRZAVE LJUDI NI KRIVI NI DUZNI HOCE SAMO DA ZIVE I DA RADE
samo hapsite.. to je bakterija koja se treba odma istrebiti
nema labavo
Turcima ovaj IDIL dodje kao kec na desetku. Zajedno sa njima mogu da mlate Kurde i da napadaju Siriju, a zvanicno lupetaju sta im padne na pamet.
Ako su osumnjeceni zbog cega ih nisu prije uhapsili ? Ova desavanja na bliskom istoku postaju kao pozorisna predstava...
Znaci da su cijelo vrijeme znali sve clanove ....