Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprid HERA i Mossad!!! Free Kurdistan, FREE HERCEGBOSNA!!!
samo vise treninga za turske oruzane snage - ovako samo cackaju mecku a po labrnji dobiju tone bombi. pa hajd covjek bi i tolerisao tu neku gerilsku borbu - ali ciljaju u civile i u obicne gusterske vojnike... C4 se sigurno ne napravi u brdima zamisljene kurdistanske drzave. a ovih par prdoslavnih papsona sto se javljaju sa fri kurdistan - nek se pozabave radije situacijom u svojoj avliji jer im je srbijica sve vise slobodna - od teritorija.
Znači, sutra je u Islamabadu i ostatku 24 posto PiH (Islamabadistan) Dan žalosti. Dobro, eto.
FREE KURDISTAN!!!
izraelski teroristi iz PKK...jasno je da u zadnje vrijeme je izrael intenzivirao pomaganje kurdske komunjarske terorističke grupe koja vrši ova zvjerstva nad nedužnim turskim narodom i civilima..