Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet .. il jos uvijek rasporedjuju 20 tenkova danima ..
pa imaju dvije varijante .. salji specijalce u ulicnu borbu (jastace) .. il sravni grad sa zemljom (u ruskom stilu) .. nijedno ni drugo ne ide bez osude .. pa sad interne il eksterne .. valja pravdat gubitke
Ovdje u ovoj grupi isis vise od pola stranaca placenika nazovim je legija stranaca,Koji im je cilj pitajte ameriku.ili zidove sto im je cilj sad.
A šta ovi tenkovi mogu da urade što nekoliko stotina vazdušnih napada saveznika već nije uradilo? Jebi ti to, mene je strah ovih IS-a.
Cuj teroristička organizacija, skontali Klixovci da naziv dzihadisti samo inponuje ISIS_u da regrutuje nove ratnike..
nacionalisti cijeloga svjeta : udruzite se i dodjite da mi pusite kitu :D NABIJEM VAS I JEDNE I DRUGE I TRECE,,,,ustase,cetnike i balije i sve vas mrznjom zadojene... koji ste vi konji....Zivite zivot,pojest ce vas mrznja.
"Teroristička organizacija ISIS tokom prethodnih nekoliko mjeseci zauzela je nekoliko gradova u Iraku i Siriji" Nekoliko gradova??????? ISIS kontrolise teritoriju velicine preko 250.000km2 to je oprilike kao Velika britanija ili 5 puta veca od BiH
Trebali bi i pored Drine rasporediti tenkove i govna cetnicka nacerati u'helac, nikad u Bosni nece svanut dok je cetalja u Bosni...!
Evo Turska izala saopstenje i ultimatum ISILu : "AKo se ilslamisti ne povuku odmah u roku od 72 sata racunavsi od prekosutra Turska ce na njih baciti - ultimatum". Ma ko u kinu gledaju sa svoje strane kako daleko namdocniji ISILovci nadiru sa svih strana i stjerali su kurde u sam grad. Sprema se kalonica nevidjena do sad u Iraku i Siriji. Klix : kad prevodite mozete biti malo dosljedniji - nisu se intenzivirai sukobi - nego zestoki napadi ISILa. A Kurdi se ne bi ni sukobljavali da se njih pita...Oni brane svoj grad.
ko ste vi da ocijenjujete da je ISIS teroristička organizacija. jesu li vamo to naložili amerićki i cionistički vlasnici.
Ja se u zadnje vrijeme često pitam jesam li ja lud, koliko znam u Turskoj su imali problema sa ovim kurdima i imali su neke vojne akcije protiv njih, sada turci ko fol objavili rat ISIS-u. U početku svi protiv Asadovog režima, sada svi protiv tog ISIS-a... i dalje da ne nabrajam. Meni se čini da se ovdje ne zna ni ko pije ni ko plaća...
"škotske i britanske humanitarce"??? Zar se ovi prvi ne podrazumijevaju pod ove druge ili sam nesto propustio?
Turska je sila!
...tolika, da im šaka amatera može pobucat sav ovaj oklop ko na dlanu izložen.
bas tako .. gledam i kontam si glineni golubovi ..
PRIKAŽI ODGOVORE (11)