Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeli mu ovo cijela pomoc za onoliku ubijenu djecu
Sve više mi se čini da oni imaju najmudrijeg vođu
Nemilosrdni napadi Izraela na grupu otpora Hamas 🤣🤣🤣🤣🤣 Analogno tome, postoje i nemilosrdni napadi Turske na grupu otpora PKK i visedecenijski progon Kurda. Moze li pls barem privid objektivnosti?
Konju ta ‘grupa otpora’ i koljača je proglašena terorističkom organizacijom od više zemalja nego Hamas.
Da ima dva Erdogana i dvije Turske svijet bi bio mnogo bolji i nebi zapad i cionisti radili to sto rade..
Sta imas čekat ako smijes posalji vojsku nek cuva bolnicu nego neces sviras uz debelu zicu...
Čista propaganda! Znači samo Turskoj je Izrsel dozvolio da nešto radi? ZAŠTO??? Pa zato što koliko se mogli provjeriti TURSKI TRGOVAČKI BRODOVI SU SVAKODNEVNO u ovih 40 dana I DALJE SNADBIJEVALI IZRAEL svime i svačim. izvoz u Izrael iz Turske je 7 milijardi $
Egipat je postao prava.izraelska džukela. Onaj poslušni cuko avlijaner. Još malo i mogu se u lizanje cionističkih guzica takmičiti sa Jordanom i Saudijskom Arabijom.
polako doci ce i oni na red,cilj izraela je zauzimanje i sinajskog poluotoka i izlaz na Nil.
kud broj 666 tona
realno turska jedina nesto i radi