Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@gigi u pravu si....nije za Tursku EU, tu je svakako u zadnje vrijeme mjesto samo za fukaraške države poput Bugarske, Rumunije i Grčke koju svako pola godine dolome sa 200 milijardi eura da ne pocrkaju od gladi...Turska je sila ! treba se okrenuti na Istok, sklapati saveze sa Iranom, uskoro nuklearnom silom i Egiptom..nisu gluppi da idu u EU i da onda ovim grčkim nehljebarima izdvajaju pare dok oni plazaju šuppkom po svojim plažama !
EU sa Turskom želi specijalne odnose samo u tri oblasti: 1. Obrazovanje (usaglašavanje kako bi EU dobila džaba stručnjake čije školovanje bi platili turski poreski obveznici) 2. Ekologija (izbacivanje stare i prljave tehnologije u Turskoj i nabavka skupe i novije tehnologije, pogodite od koga, nije Kina) 3. Sigurnost (EU će koordinirati akcije a Turska svoje mladiće isturati po vrletima bliskog istoka, naravno samo one akcije koje prijete EU jer Turskoj s druge strane ne prijeti ništa)
ja muslimani gdje će oni u krst europu to ih koči
Samo neka na svim zahtjevima koje šalju EU na sredini ostave rupu, da im ovi u EU mogu n.a.b.i.t.i zahtjeve na onu stvar, a da pritom ne oštete tekst.
Chapter Closed 1 out of 33 :-)
pa sta pregovraju, da sam ja sila ja bi povukao aplikaciju a ne bi se brukao od 1959 odnosno 1987
volim Tursku vise od cijele europe,Turci su nasa braca da nije njih bilo ovdje na balakanu sad bi srba bilo 50 mil
14 April 1987 – Application for formal membership into the European Community. :-)
Hehehe...Smiješan ovaj EU. Ko to kaže da Turska i želi u taj EU? Savez pred bankrotom, a Turska među vodećim državama svijeta u ekspanziji. Još malo pa će EU TRL uvoditi kao platežno sredstvo.
31 July 1959 – Turkey applies for associate membership in the European Economic Community. :-)
i mi bi, sine bagise, al ne primaju
eto jos samo oni fale evropi poslje bugara i rumuna.pa ni vize im jos ukinuli nisu a oni bi u eu.
Eh Turci ni do kjameskog dana vam nedaju u EU neznam ni sto trazite,bolje vam tako ide,okrenite se Bliskom istoku i imate pun pogodak.NJihov nato napada sve sirotinjske zemlje i opet nikom nista,oni ko bejagi u pravu a smeta him sto vi nedate njima svoj dio Kipra....