Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvanična politika Turske sve čini kako bi Turska raspala a njeni narodi nestali. Kako se zove ta ideologija ?
Gdje su sada teoretičari zavjera, vi koji pričate da su Ameri namjestili 11.9., isto tako je moguće da je i Erdogan namjestio ovaj teroristički napad da dobije opravdanje da nastavi s napadima na Kurde. Nevini civili umiru zbog njegove politike, na obje strane.
Pomaze ISIL ,lijece ih u turskoj i prebacuje im nove borce;Osim toga turska je glavni kupac nafte od Isila!San erdogana je serijat u turskoj i naravno da mu kurdi smetaju!
sve je ovo upravljano od strane amerike i podanicke europe, da oslabe tursku vojsku i ekonomiju...
jah,a turka cvjecka..jest al u k.
Samo, mislim da Turska nije trebala zagristi Američko maslo i uvući se u ovaj rat.
Turska nije imala izbora,oni su uvučeni u rat još prije par mjeseci. Kurdi moraju dobiti svoju državu jer Amerika i Rusija to žele,sviđalo se to Turskoj ili ne.Pa šta misliš čemu cio ovaj cirkus sa IDILom nego radi formiranja Kurdistana.Pešmerge ratuju s IDILom samo na onim teritorijama koje im je Amerika obečala za Kurdistan,a IDIL je i izmišljen da bi se imao protiv koga voditi "kontrolirani rat",zavadi pa vladaj.I šta misliš,kako to da Rusi bombarduju sve i svašta ali Pešmerge nikako i nigdje.