Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi oni koji zlurado navijaju za novi rat treba da znaju da bi se on završio u njihovim kućama,zato se manite navijanja i smirite hormone,kad se veliki seksaju,mali se kupaju,zato djeco pamet u glavu,nisu ovo zvjezdane staze !
turcima treba zabraniti ulazak u rusiju i sve srbske zemlje...to je od nacionalnog i strateskog interesa pravoslavlja....
ćuj mevluda što se pohasio! misli da će upaliti "heljp nato"!
Nije NAVODNOG,vec zbog narusavanja vazdusnog prostora Turske!!!
Bitna je ravnoteža, a već se polako uspostavlja. Onda smo svi sigurni, pa neka reže koli god žele.
Nas i Turaka ,300 miliona...
A bez Turaka pola kamiona..
Trebali su potopiti brod, ali oni nisu varvari kao Turci. Turska je fašistička država.
a rusija je vrhunac demokratije?
Ovo bi bilo bolje da se i zavrsi na verbalnim prijetnjam, a ako treba i da nastave jedni drugima da prijete samo da rata ne bude.
čiji je veći fazoni... samo što će pijana baćuška jednom greškom ispalit pa će bit belaja
...nije to više, raptore.f-22... tj. nema više sovjetskog saveza i boljševika! ovo je RUSIJA! najveća i nasilnija slavenska zemlja! samo malo otrijezni se od kafićkog mamurluka i prouči šta je na grbu RF pa će ti sve biti jasno ko dan!
@kupo na grbu nakav konjanik, šta s njim
kozokaraci
bolje koze nego djecu... bolesnice... Žrtve dječje zloporabe većinom pate duševno godinama i desetljećima zbog tih poniženja. Stručnjaci procjenjuju da je u posljednjih 20 godina u USA bilo 2000 od 51.000 katoličkih svećenika optuženo za seksualno zlostavljanje (Hanauer Anzeiger, 13.7.1998.). To je oko 4 posto – neprijavljeni slučajevi nisu obuhvaćeni. Za Njemačku je prof. Hubertus Mynarek procijenio udio svećenika pedofila isto tako na 3 – 5 posto (Akte 97, 14.9.1999.).
@Maočit momak odjebi besserwisser-u dziberski
Doticni je samo potvrdio da je "incident" sa ribarskim brodom bio ocajnicki pokusaj Ankare da odgovornost i posledice sopstvene agresivne politike prebaci na Moskvu. Da nisu mozda Rusi trebali da dozvole "ribarima" da se im se i ukrcaju na raketnu krstaricu?
apsolutno se slazem ... zaboravlja se ko je ovo i poceo ... i na koji nacin ... oborivsi ruski avion koji Bog zna i je li uopce bio u zracnom prostoru turske znaci a sada pucnji upozorenja se smatraju provokacijom ...
e nek vi četnici znate šta je bilo. mrš u šumu po drva
PRIKAŽI ODGOVORE (3)