Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj svijet je stvarno prepun kretena i idiota..
doktore ti si samo jos jedna potvrda moje gore navedene teze
Drone ja se više ne bi pojavljivao na klixu. Učlani se u klub za tavlu ili tako nešto. Upravo si pwned od strane sanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Katastrofa 'ocam
PoHmanitalo sve... o.O
geng beng turkish style
alaselamet.
turski mentalitet,jadni vozac!
Pa bas nista lakse ko natakarit muslimana na muslimana!!!! Sta je ovim ljudima? Interesantno dok bijesne sukobi medju muslimanima ni jedan od vjerskih lidera daje bilo kakvu izjavu!!!! Znaci i njima je u cilju sukob ne samo jevrejima I krstjanima. Pisem malim slovima jer ne postujem vise ni jedno od govana!!!
Ko Papu spominje? Ako kazem sukob medju muslimanima onda je logicno da spominjem muslimanske vjerske lidere!
Nas banana Islam vama odgovara najvise. I jevrejima. Samo se pitam kako to nama jos uvijek nije jasno????? Koliko li kosta sutnja? Nevjerovatno da cekaju ljudi nikog Mehdija kojeg i nema u Islamu i da cekaju Isusa da sve spasi!!' Cak vjeruju da sad sto se desava u Siriji to je to Hahahaha. Dok mi cekamo oni svoje rade!!
I ovu Tursku neko gadno hoce da destabilizira.
oj pjan sm
oj pjan sm
Sad vidis kolika je to bila greska od Evrope uciti Turke i Grke kako se igra fudbal. Turke - sto su pre_osjecajni za fudbal. A Grke? ...Jer, ne mogu naucit!!
ezelova posla xD
furaju se na manijake
Nisam nikad shvatao te navijace i taj fanatizam nenormalni!
Kako niko nepise da je terorizam...bas me cudi. :) :)
Sve ovo rade strane obavjestajne agencije s ciljem da destabilizuju Tursku i da zaustav Erdogana u ostavrenju ekonomskog progresa. Nadju huligane u Turskoj, nekog Gulena i njegov Hizmet, ateiste i koga sve ne....Turska ne smije ići naprijed. Turska ne smije biti sila ...Erdogan ne smije propagirati izvorne vrijednosti islama. Sami Bog zna šta će se sve dešavati u toj dovnoj zemlji.