Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I gradit ce i dalje tunele dok konacno \"slucajno\" ne sruse Al- Aqsu. Onda ce na njenom mjestu podici novi solomonov hram i usput pobit nekoliko hiljada palestinaca u samoodbrani. Zapad ce ih 110 % podrzavati a islamski svijet ce ih kritikovati a nece nista poduzeti.
cionisti kopaju, al ne ovo sto vi navodite,vec ono sto cijeli svijet zna, a to je pretvaranje prostora oko svetoga mjesta u sejtanov hram!
http://www.facebook.com/BB.RR.QQ B.R.Q. ||#Palestine | Agencies | 3 Palestinians killed and 9 others injured, at least, in an explosion in the Gaza Strip . Mučenici flotile .. povijest knjige u krvi Palestina-Martyrs Flotilla .. history books in blood http://www.facebook.com/video/video.php?v=190630654321413&oid=104448319621392&comments Telegraph | Palestine | Jerusalem: The clashes erupted on the junction phase - Sawwanah tonight in Jerusalem, where Israeli troops fired bullets in the air, then arrested a young man from a family of Abu Hawa after electrically stunned, the young man also arrested 16-year-Abdullah Oweiwi .
slučajno pogledah ali moram... reći... STUPID BOSNIANS... hvala...
ne znam odakle ste prepisali, te ko vam kaze sta cete pisati, al ovaj tekst za pismene ljude je krajnje smijesan...ne moras gledati arrivals mada je super, ima zapadnih analiticara koji odlicno definisu stanje, ali brzo nestaju sa scene! Za je youtube no1
zasto svi koji pogledaju arrivals kazu da zivimo u matrixu, ko ima odgovor
Kako nam svima bacise kosku da se koljemo oko nje, dok oni ovo ne prokopaju. A mi, stoka ko stoka! Ne zovu nas sve dzaba STOKA (goyim).
hehehe pa dovoljno je pogledati Arrivals, i sve ce vam biti jasno
Mislis na srpsku okpaciju Bosne. A kakve veze ima sa temom, izuzev sto si bolestan?
sa muslimanima uvijek problemi
jado, please ali stvarno te molim, ko brata, prijatelju, javi se psihijatru, al nek te dobro pripazi!
Cuj jadno. Pobjednički veličanstveno. I 95.-te bi isto bilo kad je komplet Banja Luka u Beograd pobjegla pred naletom sile nebeske. Al ameri/cionisti to ne dozvoliše... xexexexeeeeeeeeee
Činjenice su muslimanima uvijek prijetnja, pogotovo ako se iz tih činjenica vidi njihov nasilnički, zulumćarski karakter. Pogledajmo historiju Bosne i sve će nam biti jasno: slave Bosnu, a okupirali je i mačem oteli od njenih tadašnjih kršćanskih stanovnika. Jadno!
Arrivals izmedju ostalog, ima jos kvalitetnih dokumentaraca! Pogledaj novi dokumentarac od istih ljudi
neki idiot je tako lose napisao ovaj clanak da sam umalo povratio citajuci isti.
the arrivals a ? imal ko da nije gledao ovdje :D
židovi kopaju ispod dzamije....Šta mislite ŠTO?????