Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bih na naše političare pustio pit bulove u parlamentu, da rastrga go.vna lopovska...ne valja ni jedan ni na jednoj strani !
Bojim se kad bi se naša šestorka pomarisala da bih Mile pobaco ko dijete igračke, doduše i ovako ih baca, samo malo na kulturniji način. Dakle, samo kažem kad bi do toga došlo. Znam da bi neki voljeli da tog dođe, jer ionako imaju čir na spomen njegova imena, ali kažem rezultat bi bio predvidiv, kao i dosada. Hehehehe, udri Mile.
Ovako pustositi se samo da viditi na predstvai nekog sportskog eventa, nizeg ranga. Ko dade njima da goste Europsko Prvenstvo. Da su nama ili bilo kome iz regiona dali - bili bi 100 bolje zahvalniji. Romi su za njih orhideja po pitanju kulture i ponasanja.
Nit\' znaju voditi državu, nit\' znaju hodati a kamoli tuči se!
Onaj u bjeloj kosulji mi lici na rahmetli Matu Parlova...........
E sto bi bilo dobro nasu ŠESTORKU ovako PRESLUŠAT MILE MI MAJKE
Kazu da morate ici na kurs samoodbrane ako zelite da budete zastupnik u parlamenutu Ukrajine :) Hahahah..sto mi uljepasase dan.. Hahahahahahahaha
Jedva cekam da se ovako nesto kod nas desi :-)
Tooooo pobijte se između se stoko vlaška, prdoslavna !
Glupi su vam komentari :)
dobrodosili na evropsko prvenstvo
ufc plače za ovakvim borcima
Je l\' to unijat tj iz unijatske crkve to ne moze ni ocima smisliti pravoslavnog isana. Kod nas ustase Hrvati u Ukrajini ustase Ukrajinci.
zasto me onaj debeli u bijeloj kosulji (ili onome sto je od nje ostalo) na dodu podsjeca...