Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Superdelegati" :-) To su oni sto imaju cudesnu moc. Tu su da stite svog cyborg kandidata, svoju marioneticu. Cuvara korumpiranog jednopartijskog sistema. Nije vazno koga narod voli. Vazno je da "superdelegati" vole Hilari.
Bude li Trump vs Hillary, Klintonova hanuma je najebala jer s ovim ne možeš raspravljat. On ima SDA retoriku, govori ono što glupani i seljačine hoće da čuju i u debatama će je izlupati manjkom logike i zdravog razuma a protiv toga enma borbe.
Trump je papak, ali je idalje bolji od posranih socialista poput Sandersa i Klintonove..........
@ oktobar 7 A kad ćete vi Bošnjaci skontati da je rat 92-95 bio rat protiv Muslimana u kojem su nas Srbe i delom Hrvate koristili u istom. Naravno da osuđujem zločine koji su uradili pripadnici mog naroda. Ali i vi ste naivno bili uvučeni u tu igru. Kao da je problem da neko izvana zavadi Srbina, Hrvata i Muslimana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako kada prema zadnjim anketama Bernie ima 43% a Hillary 41% podrske. Istrazujte malo bolje.
a pobijedi je zadnjih sedam država sa preko 40 posto razlike :-D
@_xy_ upravo, u zadnjih 8 krugova pobijedio je 7, a danas ce i osmu pobjedu zabiljeziti u Wyoming-u :)
kazu psiholozi koji daju savjete uspjesnim poduzetnicima da ako pobjedi trump najbolje im je da otvore fabrike za gas maske ili pokopna drustva
...da ne piše ispod hillary, tačno je neb pozno...bona, onaj tvoj krompirasti pepeljko, meščini, bolje omatorio...