Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin najveći na svjetu.
ma može on pokušavat koliko hoće da bude predsjednik, ali mislim da su veće šanse meni trenutno da budem predsjednik amerike nego njemu,,,
Donald Trump je maskota krvolocnog americkog kapitalizma, ali cak i pored te neslavne titule, jos neslavnijeg izgleda i ponasanja, najvise lici na ljudsko bice medju republikanskim kandidatima za predsjednika. Demokratska partija nema nijedno takvo lice. Kod njih su svi kandidati roboti/demoni.
Gospodine Puskin, u sustini se slazem, ali Republikanci ipak "poseduju" jednog pravog i drugacijeg kandidata u obliku Ron Paul-a. Doticni i pored toga sto sigurno nikada nece postati predsednik, ipak uspeva da mainstream-uje ovakvu "radikalnu" politiku i ideje. https://www.youtube.com/watch?v=XKfuS6gfxPY
Pricam o onima koji imaju nekakvu sansu da pobjede na izborima. Ron Paul nikada nece, kao sto nece ni Ralph Nader koji bi bio najbolji izbor za sve Amerikance i ostatak svijeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravi hajvan
Kako glupa izjava. Znači već se nazire poraz čim spominje odustajanje.
VIVA EL CHAPO!
Namirisao u politici lovu.
pa nije u bosni :D
Nije ni Ejbraham odustajao, al ti si kloc za razliko od njeg
Ovo me podsjeća na onu spiku Vučića i ekipe, "Nikada nećemo priznati Kosovo" :-D