Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci vec poceo da krsi protokol
SIEG TRUMP !!!
DA SE JOŠ JEDNOM PODSJETIMO ( EKSTREMIZAM NA ISTOČNOJ OBALI AMERIKE ): Novi američki predsjednik (Trump) izabran 2016-e godine, iste godine kada su srbijanski ekstremisti ( tariguzisti ) zapalili bogomolju u New York-u. ( Pomenuti piromani su tradicionalno palili vjerske objekte po Balkanu ).
Ne brini Fedja, sve je uredu!
To Trampe,samo hebi,ko ih sisa...Pokazi ko je glavni baja....
tražili ste,gledajte. reality je poceo
pa ne bi im ni Ja dao , godinu dana svaka novinarska kuca je protiv Trumpa kojem je pun k.... lopovluka i hoce da drasticno sve mjenja da spasi svoju Zemlju , kao sto bi i nama trebao jedan , da svima da otkaze i krene od pocetka , Amerika imala 12 godina Bush-a i Obamu i nije im se svidila politika i odma izabrali extrema da sve promjeni , a mi vec 22 godine i jos uvjiek imamo pravo da pametujemo drugima ...