Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O cemu su ova dvojica razgovarali tako dugo? Svih 8 minuta!!!
Razgov or je trajao 8 minuta?!?!?! "rata protiv terorizma, Ukrajine, Sirije, nuklearnog sporazuma sa Iranom i Pariskim sporazumom o klimatskim promjenama"
da li su se usaglasili oko piranskog zaljeva
a onda Holande spusti slušalicu i onako u dugim gaćama će Valeriji: jesčula kako sam ga ispreskako... jesčula al sam ga yebo... a ona jadna koluta očima i konta "bolje da si mene yebo"...
19 decembra se zna koje dobio bitku..
Joj ovaj Holande se uprpio, nije mogao docekati ...
znači sve isto ostaje
Pitao Trump koliko smo minuta razgovarali, a oni rekli osam, Trump odgovorio: "na k*****u vas nosam"!
njamkepo se trumpovom frizeru na poso
Pa, normalno da će se usaglasiti za osam minuta, kad oni i stoje iza svega, i znaju unaprijed kako će se situacija odvijati!
eto toliko o slaganju s putinom
Twamp :D
Usro se Hollande odma
Čak su uspijeli tri članka proći da se ne pojaviš.... Fakat ćeš mi se počet prikazivati drakulo