Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moji ameri, sravnite vi njima jedno 10 dzamija,i to u petak, kada budu pune islamskih terorista, pa se onda vi njima izvinite ...
Ovo je dobro, okultisti i poštovaoci Sotone ti razore državu, a onda se ti njima izvinjavaš. Svaka čast.
Pripadnici libijskih sigurnosnih službi koji su nadzirali konzulat napustili su svoja mjesta, izjavio je jedan izvor sigurnosti u Bengaziju i pridružili se protestima, što je propustio dodati.
@Amer cuj i podudlo je? haha .. niko nista ne dudla, vec se stvaraju kojekakvi klanovi kriminalaca i mafije, pod nazivom drzava i ekonomija.. jedino sto je vazno , je gledati biti sto dalje od svih trenutnih svjetskih politickih i ekonomskih zbivanja i osigurati mir i prosperitet u \"svojoj kuci\", na nacin da - nisi kriv, nisi duzan, ..sto mi svi zaista nismo!! ...ili barem ne bi trebali biti.. nema potrebe!
Američkog nacionalnog kongresa? Mole se novinari Klix-a da pročitaju svoje članke prije nego ih objave. Hvala.
i podudlo je?