Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tri rusa muhamed,mehmed i omer....
@jah.eto pa svi ste vi srbi...prouci porodicno stablo i sigurno ces naci imena milos,dusan,nemanja....
Vec bi im ime objavljeno bilo da je tako, a mozda ce naci neki pasos.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Muslimani u Rusiji = Rušnjaci.
ovo je uvreda citat za sve intelegentne osobe
koji retardiran naslov, čuj tri rusa valjda tri ruska državljanina
ovi njima kao avion, a sad rusi njima ovaj narod.majke ako ovo dvoje zarate, cemo svi u treci svjetksi
zar su Rusi tolko slabi da se spuštaju ovako nisko?
Nesto ne vidim na drustvenim mrezama da ljudi stavljaju turske zastave ili njemacke(njemacki turisti) na profilne.Izgleda da ti zivoti nisu isti kao francuski.Jebeni licemjeri.
pokucao medo i na tvoja vrata majmune erdogane ;) pa paaa turizam, pa paaa trgovina dobrodosao ISIL, MMF i novi dugovi...smece tursko
@exer jeb te isil u prkno
DOBRI DEJN!
Terorizam sve više postaje institucionalan.
aaahihihihihihihihihihihiii...pa nisu tri rusa nego tri ruska drzavljanina...eno vam putin porucuje da slobodno mozete da ih ubijete :)))
@Babunski ....glupan je primio sve teroriste koje juri zapad u tursku i tamo i skriva....a sad bi da se igra malo postenja.....juce je americki senator prozvao tursku i arabiju kao dvije najopasnije zemlje na svijetu....
@Babunski ...ako bog da