Za 'cipelarenje' Busha
0
Tri godine zatvora novinaru Al-Zaidiju
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DEMOKRACIJA JE CUDO U SVIJETU... DUDAKOVIC DOBIJE DVIJE GODINE ZA RATNE ZLOCINE,ZA HILJADE NEVINIH POKLANIH, A OVAJ HRABRI BORAC ZA SLOBODU IRAKA DOBIJE TRI GODINE ZATO STO JE PAPUCOM GADJAO CIPELICA... SVIJET JE POSTAO KOMICA N..
hmm...svaki put kad cujem o ovom dogadjaju,smijem se...pa zar nisu novinari ti,koji sprovode pravdu?!IMA COVJEK PETLJU,STA RECI VISE?!trebaju ga uvrstati u Ginisovu knjigu,za izuzetnu hrabrost na djelu...
Nije svak\' tariguz k\'o ti ha ja.
mogli su ga oni majmuni dozivotno zatvorit ,sad mu valja izdrzat 3 godine patnje ali mislim da mu se isplatilo
moze li se organizovati peticija za pustanje na slobodu?
steta samo sto ga u celo nije pogodio
neproporcionalna kazna totalno ucinjenom prekrsaju. ovo bi trebala biti novcana i javni rad, maksimalno koji mjesec pritvora.
hahahahahahahahahahahahaha... skupo ga kostalo gadjanje.
ma brzo ce to proci, dobro je pa nije vishe...