Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja daj pravde ali neko moze da vrsi zlocin i opet ide kod tih na veceru a neki su teroristima proglaseni samo ako su pokusali na bilo koji nacin da se brane ili pobune tome
pro muslimanski militanti su silom \"sprjecavali\" srbe da udju u sarajevo i ostale gradove drzane pod muslimanskom kontrolom; i onda su pro-muslimanski bosanski militanti podnijeli prijavu protiv srba nakon rata koji su pokusavali cijelo vrijeme rata da udju u te gradove... how does this sound !? - you sarajevo-x morons.