Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://youtu.be/Hne0mZWtby8
Airbus. Ovo se Iljušnu ne bi desilo.
ovo smrdi na spletke....previse aviona pada u zadnje vrijeme...igraju se s nasim zivotima...uzas
a ja letim vise nego sto hodam ....
Neka vam je laka crna zemlja :( neko ce odgovarati pred svevisnjim za vase zivote :/
Ovo je toliko postalo neotesano od strane komentara pojedinaca da predlažem organima za VTK POLICIJE FEDERACIJE BIH da se pozabave ovim komentatorima. Molio bih vas da komentatora pod nikom GeometrijskiPravilan pod hitno privedete za širenje rasne i nacionalne mržnje i jedne vrste pozivanja na terorizam.... Uz sve to slične komentaotore treba prijaviti MUP-u,SIPI, i Ruskoj Ambasadi u BiH za širenje mržnje i pozivanje na terorizam...
Ovaj i.d.i.ot., koji se glasa pod nikom "GeometrijskiPravilan", je vjerovatno sav takav: ravni tabani, ravna glava (u kojoj vjerovatno ima ravan mozak, duša ravna, tako da nas ne trebju začuditi njegovi ravni komentari !!!
Kad bi se dokazalo da su oni, da sam Putin bacio bi im atomsku.
Pa baš je tuga. :((( Žao mi je ljudi. :(((
Đaba mu sto je gemetrijski pravilan kada zdrastveno nije.