Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja se izvinjavam zbog svog komentara. I ja sam srpski nacionalista, ali nisam trebao onako komentarisati. Sta cu danas imam puno slobodnog vremena, pa rekoh da malo zapocnem neku svadju na nacionalistickoj osnovi... sta cu kad volim da se svadjam. izvinjavam se ako sam svojim komentarom uvrijedio nekoga. Ipak ne treba ni glumiti neku preveliku zalost, posto je ne osjecam buduci da zrtve nikad u zivotu nisam vidio, i da zive 3000 km od mene. A i to je zivot... vec koliko sutra svi mi mozemo biti pozvani gore. Ali eto ipak... respect
Pozdravljam te ja, Abu Hamza,i ne brini ni ti ni slicni tebi...ne moras biti ti na redu, znamo mi i preko reda ali dok je nas, sagradicemo mi jos munara samo INSALLAH... pa neka ginemo i na taj nacin...sve je to znak da vas kjafire treba samo polako, jednog po jednog...diskretno i ne prebrzo...nego polako..
Svaka ti cast Srbine sve je to obicna sirotinja kao i vecina nas.
Jesam srpski nacionalista, ali mi je iskreno zao ovih nevino stradalih ljudi, a vi koji to ismijavate, sramite se.
koji ste vi ološ! kako se ne gadite sami sebi?? FUJ!
Pojedinci (Prepoznat ce se)! Vi stvarno niste normalni!? Koji vam je? Radujete se tudjoj nesreci, a da vaseg oca ili majku pokosilo u crkvi, dzamiji, na ulici... ma svejedno, ne biste gluposti valjali, vec bi suze ronili!!! Stidite se, stvarno !
Ma mi volimo ove Bošnjake,dok god ne prakticiraju islam i ne vjeruju u ono što piše u nečasnoj knjizi.
Po komentarima se da vidjet koji olosi posjecuju ovaj SA-X... izgubljene dushe, besposlicari, nacionalisti, ukratko PROPAST, nemate pametnijeg posla nego po cijeli dan visiti na portalu i cekat neku bomasticnu vijest da pokazete svoju \"pamet\"...!!!
eee svinje jedne vlaske,,,nemate postovanja ni prema mrtvima,,,ko kad ste genocidni mamicu vam vasu..
Neka vam je dragi Bog na pomoci sa ovakvim komentarima i razmisljanjem.
selam evo iz prve ruke braco izvjestaj sta se desilo pa minaret je pao zbog toga sto je munara bila preopterecena sa slaninom da dobro ste culi slaninom jel poznato je da je najbolja slanina sa munare jel se dobro prosusi i odimi ali eto zbog velike kolicine srusio se toranj pod teretom inece bice zajednicka djenaza na kojoj ce biti posluzena pecena prasetina slanina kobasice i cvarci svi ste pozvani U ambrasadu maroka alahhimanet
Ova radnja sa slike je islamom strogo zabranjena.
Ma bolan to je sve nesigurno, ti minareti... mi u RS to rjesavamo po kratkom postupku sa malo dinamita... sve za bezbjednost nasih sugradjana muslimana
bolje 14 nego 11 da Bog kaze......
Uvijek me nasmije kad se bogomolja srusi na one unutra. @franjevac: SVE religije su tu samo radi uzimanja para lakovjernim budalama.