Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto ne objave pravu istinu a to je da su protestovali zbog onog autogola kolasinca
haha
Vidite li vi zbog cega oni protestuju, zbog par sedmica prvenstva. A mi se gušimo u govnima a niko ne protestuje.
Znas li ti koliko je u opšte koštala izgradnja svih stadiona i pratećih objekata za SP i koliki je to udar na džepove poreznih obveznika ???
MI smo otporni tvrdokozci prezivili rat s koricom hljeba dnevno, u problemu zavalimo i majku rodenu...pokrademo i brata rodenog...po cjeli dan ispijamo kafe, a imamo za tene od 200km i izlaske sto znaci da smo i madionicari ...pocnemo radit u 30setoj i hocemo odma za direktora i direktorsku placu i direktorsko auto...Bosanacu nikad nije tesko, kad jest onda se raznese bombom ...nebi on raznjeo one sto su ga doveli do tog stava...pa da i kolektivu ugodi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HTC Ti si ovdje najgluplji..Ti ćeš objašnjavati brazilcima šta trebaju raditi i kako se trebaju ponašati.E baš se ovdje živi od olimpijade 84 godine a nikada više nezaposlenih u ovo gradu.
To dosli oni sa Ilidje
Iz čega se još može pucat sem oružja, iz šupka???
ja svaki dan opalim rafal iz supka!!!
Jasta brate, samo ti rafalaj :-)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...javite kad počnu vbr koristit...do tada ne peglajte nas sitnicama...
Bio sam na tekmi i nikakve proteste vidjeli nismo. Svi brazilci su za nas navijali...
cuj pucali iz oruzja...kad budu iz fena pucali onda mi javite
Ovo sve treba pohapsit.. Kreteni treba da im bude cast sto je svijetsko prvenstvo u njihovoj zemlji a pored toga troduplo ce zaradit... Tacno se vidi da neko sabotira svijetsko.. :D
Fahro ubacuje svoje elemente...
E baš im treba biti čast.Nisu oni glupi kao naš narod kome samo treba hljeba i igara a to što newmaju šta da jedu koga briga.Nemoj više pisati ovako glupe komentare.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da je njima tamo Radoncic,ne bi bilo pucanja,ustvari bi,pucali bi oni na policiju.
Šta je čiča fahrin učenik?
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AVGqVle-hf8 ahahahahaha
E ovo samo našima može naumpasti, hahahaha
Čuvali Bešića :))
Smrt svoj policiji svijeta ACAB
Kako su vidjeli da je pistolj sluzbeni.