Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala Bogu, bas sam se brino za nju
da je i meni para , i letio i otplovio biH bez problema..
Intervju sa Laurom: http://www.youtube.com/watch?v=7UHQmrJictY
Haj- ti sam plovi oko svijeta u jedrilici i ostani živ.
Jeb,,em ja njoj sve po spisku, dok mi vamo umiremo po gimnazijama i fakultetima gospodjica citavu godinu zaje..bavala po svijetu. MRŠ!!
KO DA JE NESTO POSTIGLA
što ste nepismeni, ali što možete besmislenim rečenicama zabaviti, to vam stvarno služi na čast. pa ja ne znam koji bi normalan čovjek mogao smisliti ovu rečenicu: Laura je rođena na jahti u blizini Novog Zelanda tokom sedmogodišnjeg putovanja po svijetu. Dok je sedam godina putovala, rodila se?? Ili joj je MAJKA putovala sedam godina i svih sedam godina je rađala?? Ova rečenica ne može značiti ništa treće. mada sam uvjeren da vi PRETPOSTAVLJATE da može, ali to ništa ne znači, i ja sam PRETPOSTAVLJAO do četvrte godine da djeda mraz postoji, pa sam vidio u hodniku obdaništa kako mu se odlijepila brada. a vas ništa ne može opametiti i pokazati vam da su i četverogodišnja djeca pismenija (i vjerovatno pametnija) od vas, da ne govorimo da su BOLJI NOVINARI
Cool !! Hajd\' sad snimi pornic =)
Jes jes sigla, haha, novinarcici mali nepismeni.... :) STIGLA!
dobra p,icka
Gotivna je cura.