Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PISOVI!!!
Pa ja, perete s mineralnom, obična ne skida sav skoreni peksinluk koji nosite
vama iz guze vire brabonjci smrdite ko tvorevi
levatu mi peremo guzu knjaz milosem ito zelena sufla
Ne može se ni pročitati šta se radi u Saud. Arabiji jer je tamo cenzura svega i svačega. A kad smo kod higijene nije potrebno mrdnuti dalje od peksinave Bosne gdje u WC-ima nekih ugostiteljskih objekata uredno stoji klasični peškir koji je neko u nedostatku papira zamazao goovvnetom, jer mu nije bila dovoljna flaša koju su namjenili za tu svrhu.
jarane mosh misliti kako je taj lesh smrdio a on nije primjetio,sto nas dovodi do zakljucka da mu je u kuci vec smrdilo ono hemijski....tako je to kod katolika,jer ikad citati da se ovakve bolesti desavaju u saudijskoj arabiji.....
Boze mi oprosti, ali ja sam se ismijao:))) bila u kuci sve vrijeme hahahahaha
Meni se čini da je veća poenta u tome da je on k\'o fol htio da je nađe i pokrenuao akciju, a na kraju će s eispostaviti da je on uzrok njene smrti. Ne želim dušu griješiti, ali on je meni sumnjiv.
sve ukinuti - cuj napravili novu kucu da ne moraju cistiti ovu prvu.. koja je to pogan..
Oh, how typical American. Pipo je u pravu. Treba ih sve u gasnu komoru.
Sve pse pod hitno potamaniti ,nema rasprave.