Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni su nas prve dirali,mi nikoga nismo dirali.invaziju su izvrsili na svaku muslimansku zemlju bez adekvatnog razloga i sad govore kako su muslimani teroristi a onaj musliman kivan,zeljan osvete sto su mu pobili pola porodice.70 godina izrael terorise palestince,ubijaju tudzu djecu,zene,staro mlado i nikad niko nije odgovaro za to,jos su palestince proglasili teroristima hahahha neznam bil plako il se smijo.... vidite ovo u 26 godina Bosna,Albania,Iraq,Avganistan,Libia,Egipt,Palestina,Siria,Jemen,Pakistan. iran nesmiju jos al je na meti...pa ko je ovdje terorista
KO JE SRUSIO IRAK, AFGANISTAN,LIBIJU , SIRIJU, LIBAN, SADA JEMEN ??? DA LI SU TE ZEMLJE BILE PRIJE RUSENJA TERORISTICKE ILI SU POSTALE KADA SU IH SRUSILI???? KOME ODGOVARA OVAKVO STANJE NA BLISKOM ISTOKU, DA LI TO MOZDA I TREBA KOLONIJALNIM SILAMA KAKO BI USLE I PLJACKALE TAMO TAJ NAROD KOJI NIKADA NIJE NAPAO ZAPAD??? KO JE NAORUZAO TAKOZVANU ISLAMSKU DRZAVI I ODAKLE JOJ TOLIKO ORUZJE I MUNICIJA A KOME JE ZAPAD SLAO NEOGRANICENE KOLICINE NAORUZANJA SA CILJEM RUSENJA GORE NAVEDENIH ZEMALJA??? NETREBA BITI TOLIKO PAMETAN DA NA PRSTIMA SVOJE JEDNE RUKE IZVRSI SABIRANJE I ODUZIMANJE TE DOBIJE ODGOVOR NA BROJNA PITANJA... U SVAKOM SLUCAJU VELIKA JE ZALOST ZA IZGUBLJENI SVAKI ZIVOT NO TO NALOGODAVCIMA I KREATORIMA SVJETSKE POLITIKE NISTA NE ZNACI KADA TO ONI RACUNAJU U POSTOTCIMA..
Draga udba :D Sav hamelj drzala podalje od naroda tipa nacionalite pedere teroriste nisi ni znao da postoje,
Zamisli konačno se zaposlis, krene te u životu ono ko malo, koja platica legla, i posaljes roditelje preko agencije na odmor da im se oduzis što su te hranili i dizali. A ono vrate ih u crnim vrećama jer se nekom zaludjenom nedoyebanom drkadziji digo kuraz na YouTube uratke o novom svjetskom poretku.
@Luna.Luna idel se tebi mozda u Tunis ima nagradna igra :D
Svaki put je drugacije, hajde sad mozda dozivis novo zivotno iskustvo :D
Lijepa Ilidža, ispružiš se pored Željeznice... a ako bude kakvih parica na Modrac.. jes da nakon kupanja svijetliš kao lampa ali si makar ostao živ...