Komentari (482)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Reprezentacija BiH savlada je jučer nogometnu selekciju Izraela rezultatom 2:1" 3:1 smo ih savladali, ali hajde kao da je bitno TOLIKO. -.-
hahaha, koji je nama najcitanije portal haha
znaci nisam poludila.....i ja gledam 2:1 i kontam da nisam taj jos jedan gol sanjala!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gaze izraelsku zastavu.Nije to nista s obzirom sta su ti isti genocidni zionisti uradili u zadnjih 60 godina: ubijali djecu, silovali,rusili,palili,pljackali? Naravno da to isto jos i danas rade! Ima ona nasa poslovica" Mozes kako hoces ali i ne dokle hoces" Ne treba obracati paznju i shvacati ovakav protest na neprirodan nacin jer svako ko je imalo moralan nece docekati ovakav izrael sa dobrodoslicom u svojoj zemlji.
Mrvice, imam moralnu odgovornost! Dali bih to trebali izrael docekati sa postovanjem i okititi njihovu zastavu cvijecem. Neznas ti sta oni misle i javno pisu u svojim novinama o BiH i kako javno podrzavaju otcjepljenje RS-a od BiH
ovo se u komunistichkoj Jugoslaviji nije moglo desiti. Komunizam je mnoge sputavao da izraze ono shta zaista misle. Uzhivajte demokratiju u danashnjoj BIH. Pokazhimo cijelom svijetu pravi smisao demokratije "da (po)kazhemo ono shto mislimo". Chak ni americhka demokratija nije evoluirala do ovog nivoa slobode izrazhavanja. Bosna i Hercegovina, model savremene demokratije.
smrt svim židovima na cjeloj zemaljskoj kugli
Ljudi pogledajte ovaj video, sve vam je jasno!
https://www.youtube.com/watch?v=C0CulhsQkTA&safe=active
sa prijevodom https://www.youtube.com/watch?v=uZP5ewBvDkY&safe=active
gaze i srpski fudbaleri albansku zastavu na sred terena pa nikom nista.
smece od nacije
Oh sveto ime Yisrail, dragi Boze oprosti im ne znaju sta rade!!! Sramota za nas Bosnjake. Ponasate se kao srbi razocarao sam se
An honest Israeli Jew tells the Real Truth about Israel https://www.youtube.com/watch?v=etXAm-OylQQ
kako mogu biti takvi dok je bosna spasavala zidove koje ih evropa proganjala (hagada) tada smo im bili dobri a sada i trnje i kamenje bacaju na nas kako su samo podli narod prokleti ....
@ jah. eto fantastican ti je komentar, bravo slazem se sa tobom milion posto.
e moj ben sahr nije to neprijateljska muslimanska publika, ima i drugih, ali prvo skontajte sto je tako? zasto vas ne vole kroz cijeli svijet? koji je razlog? znam neko ce reci "pa ovo je sport" jeste ali sve je isprepleteno. da izrael nije okupator, da ne drzi u logorima cijele generacije palestinaca, da ne otima palestinsku zemlju, da ih ne masakrira, eh tada bi bilo drugacije, ovako ocekivati je sve to.
Koliko bolesnika samo ima na ovom sajtu. E hajde ovako, ako vam je toliko stalo do Palestinaca i mrzite Jevreje, zašto se niko od vas ne oglasi kad su u pitanju prava žena u Saudijskoj Arabiji, Katru itd. E to je druga priča, ako ste toliki borci za ljudska prava, onda se oglasite za ljudska prava u cijelini. Potlačenih ima širom svijeta, eto dao sam vam konkretan primjer prava žena po tim zemljama. Da nije možda zato što je šerijat pa je to u redu?
nije ovo nishta novo. Ovako se generalizovalo u ratu.... na svim stranama.
Ko su oni ... https://www.facebook.com/PalestineTv/videos/905694046167257/?fref=nf
pa ko him yebe mamu.ne moze covjek vise reci ni palestina odma si anti- izrael.kazez li borovnica onda si anti -cocacola,anti-america.pa hocemo li mi ikad zivit normalno da kazemo sto nam murcu volja,i treba hi provocirati svaki bozi dan.ko him yebe mater.
Sad mi je jasno zasto je srbija pristala da igra sa republikom srpskom prijateljsku utakmicu, pa oni nikoga ne mogu da pobjede.
Kako god Muslimani su kobni za srbe, u Danskoj ih zgaziše Yusuf i Jakub.
Sjetih se Mustafe Nadarevica iz Mirisa dunja kad kaze: Najbolje su cifutkinje.