Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ne znam zašto neki ljudi za negativne stvari koje se dešavaju u arapskim zemljama okrivljuju Islam, jer da su oni pravi muslimani toga ne bi bilo ni na mapi, ne bi im braća po vjeri u Somaliji ili negdje drugo umirala od gladi dok oni kupuju pozlaćena auta i rade kojekakve druge gluposti itd itd.
Zašto pojedini magarci u BiH uzor vide u ovim arapskim magarcima, robovlasnicima,seksualnim delikventima i zlostavljačima, čak i njihovu odjeću nose i običaje kopiraju, a mi imamo svoje bošnjačke običaje i praktikujemo islam 550 godina?
I hoćel' katarski magarac Khalifa Al Thani dozvoliti pivo tokom svjetskog prvenstva u fudbalu kao što pišu novine jer je zakonom zabranjen alkohol u državi Katar, možda dođu i sirjski pobunjenici koje podržava vladar Katara tj. katarski magarac Khalifa Al Thani popit koju pivu?
Bar su placeni za ono sto rade. Nase jadne ljude isto tako tretiraju a nista im ne plate mjesecima ..
Ni ove nisu platili mjesecima, znaci na istom su.