Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za one koji ne znaju eksplozija u Fukušimi je bila podmetnuta. Japan je isuviše ekonomski bio jak i to je trebalo zaustaviti. Rat nije dolazio u obzir jer Ameri ne bi imali izgovora pa su zato izazvali zemljotres. Ista situacija kao i kod Haitija u čijoj su okolini nađena velika bogatstva. Dovoljno je samo malo logiku uključiti.
Gramma nazii :P (jezgri, ne jezgara)
Molim vas poštujte činjenicu da ste najčitaniji portal na prostoru BiH i lektorišite tekstove koje objavljujete. Riječ JEZGARA ne postoji. Možda na pogrešnom mjestu ostavljam komentar jer vam sigurno neće bljesnuti pred očima kao meni svaka pogrešno napisana riječ.