Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA STA IH BRIGA ZA GLUPOSTI I KIMA, NEKA ZIVI U KAVEZU I GOTOVA PRICA.
U Skev Koreji ljudi imaju ogranicenu kolicinu koliko smiju pojesti dnevno. I imaju "tjedan samokritike" gdje sami sebe ponizavaju kako bi bili "bolji". Znaci..
@PosoKucaKucaPoso Koji svi prijatelju? Koji svi? Izguglaj ljude sjeverne koreje živ bio
S. Koreja je izvan svih poimanja necega bitnog uopste za cijeli svijet . Kao sto se kaze "Mrtvi ugao"
Jok eto ako napadnu J.Koreju koja ne proizvodi nista bitno za zapad, nece niko nista osjetiti?
udri kume i ti sad
Odmah treba ispaliti koju
Pun mi je....ovih pacenika na sve strane svijeta. Pa oduvace te ko maslacak Amerika, zajedno sa Juznom Korejom. Rat bi trajao 5 dana, ali pacenik voli prijetiti, nije ga briga sto bi ostao bez zemlje.
Pa šta čeka. Čuj zaprijetio.
Suh Wook hahahaha nije valjda
Još jedan Putin.
Dodikov i Vucicev san i uzor.
Koja mudra glava , ovaj isto ugrozen i mora nekoga napasti .
Ma daj satarite tu komunjarsku bijedu i fukaru,japan i juzna koreja pod hitno trebaju unistiti tu teroristicku drzavu,a onda,kinu.
Gdje se ovaj krije u kakvom trezoru 😂
Ako i oni krenu, ode sve u krasni.
Pa i kod njih se osjeti ova kriza drug i belaji po svijetu , ne zaobilazi ovo nikoga , pa nemoj da mislite da KINA ne trpi sranja u Ukurajini , a ko kontorliše malog KIMA nego KINA , a kome je prijetnja kad je ugrožena južna Korea nego AMerici sve je to povezano :)
50 sjevernokorejanaca bi napustilo zemlju u roku od 24h, pun je njina k tiranije
Valjda se sada svi orijentisu sa Ukrajine i Rusije na ovo😊