Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakim danom sve vise napreduju.......jos malo i necem im ni trebati clanstvo u EU........
Ovce, koze,krave cuvat.to je njihov domen,mani nuklearka pokvarit ce oni to.To je za naprednije.
znaci bez rusa pravoslavaca ne mogu ni elektranu napraviti! ahahahhahaha
ako se vec turci misle gdje da smjeste svoju atomsku centralu nda sto to ne smjeste u svoju zabacenu pokrajinu srbiju:))
@zenicaso nismo mi slaveni (robovi) vec smo mjesavina razlicitih naroda-pogotovo mi Bosnjaci koji smo vise i Goti i Iliri pa tek onda Slaveni...a ti si ponajvise Roman-dakle Vlah iz rumunske pokrajine Vlahije a sto se tice Slavenskog gena-cak ga albanci imaju vise od Serviana -sluga
hoce i turci malo da sjaje ko vanzemaljci
Koji ste vi napaceni bolesnici.
TO CE BITI PRVA PRAVA MUS.SLIMANSKA ATOMSKA CENTRALA.. BRAVO MUS.SLIMANI ULAZITE U ATOMS.SKU ERU inace dali znate da je u ku.ranu prestavljena teorija atomske energije.. nevjerovatno,e vo ovdke http/curansicence.com
Lijepa vijest za Bosnjake. Za Tursku nas vezuje povijest a za Rusiju vjera nasih predaka i pola nasih sugradjana Srba. Ipak smo mi Slaveni i Rusija je nasa majka. Mi bi mogli ovdje biti ono sto spaja te dvije drzave. Mnogi Bosnjaci imaju rodbinu u Turskoj a nije im problem otici u Rusiji ili razumjeti pomalo jezik i citati cirilicu, sto je Turcima nezamislivo. Otvara se sansa za poslove u kojima bi Bosnjaci mogli pofitirati.
Neka ljudi dobro je....ovo i treba.... Predznak sudnjeg dana je da ce Rim osvojiti muslimani..... I haj znajte,mozda bosna osvoji :P...Zajedno sa Turskom,Iranom,Egiptom,Arabijom...:P :) To osvajanje ce ici sigurno preko Bosne,sto znaci da ce Pravoslavci i Katolici najvise na-je-bat....:O...ne pise im se dobro :)
aferim,braco